Δραματικές στιγμές για διάσημη τραγουδίστρια – Εξαφανίστηκε ο γιος της – ΦΩΤΟ

Σώος και αβλαβής εντοπίστηκε ο 14χρονος γιος της Σινέντ Ο’ Κόνορ ο οποίος εξαφανίστηκε από την Παρασκευή. Η διάσημη καλλιτέχνις που πρόσφατα ασπάστηκε το ισλάμ και μετονομάστηκε σε Μάγκντα Νταβίτ, απηύθυνε δημόσια έκκληση μέσω twitter προκειμένου να ενημερώσει ότι ο 14χρονος γιος της εξαφανίστηκε ζητώντας, παράλληλα, τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του εφήβου.

Η 52χρονη έγραψε στην ανάρτησή της: “Ο γλυκός μου 14χρονος γιος λείπει πολύ και αυτήν τη φορά λείπει εδώ και δύο ημέρες. Αν είσαι ο γονιός στο σπίτι που εκείνος διαμένει ή διέμενε σε παρακαλώ κάλεσε την αστυνομία. Αν δεν την καλείς δεν τον βοηθάς” ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Αυτός είναι ο 14χρονος γιος μου, λείπει από την Παρασκευή. Τελευταία φορά εθεάθη στη Γουίκλοου στις 19.42 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα πήγαινε στο σπίτι κάποιου που τον λένε Ορλάντο. Αν τον δείτε ή είναι στο σπίτι σας παρακαλώ καλέστε το τοπικό αστυνομικό τμήμα”.

Η ιρλανδική αστυνομία εξέδωσε σήμα προκειμένου να εντοπιστεί ο νεαρός που είχε θεαθεί στο σπίτι του στο Δουβλίνο την Παρασκευή, γύρω στις 17.15.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της αστυνομίας, κάποιες ώρες αργότερα, ανακοίνωσε ότι ο 14χρονος εντοπίστηκε και ευχαρίστησε στο κοινό για τη βοήθειά του.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ