Ντε Νίρο: Δεν πρόκειται ποτέ να υποδυθώ τον Τραμπ

«Δεν πρόκειται ποτέ να υποδυθώ σε κάποια ταινία τον Ντόναλντ Τραμπ» δηλώνει ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νιρο σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag.

«Για κάθε χαρακτήρα που υποδύομαι, βρίσκω πάντα κάπου κάποια συμπόνια», δήλωσε ο 75χρονος ντε Νίρο στην κυριακάτικη Bild. «Ασχολούμαι με αυτόν τον χαρακτήρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, κοιτάζοντας τον από κάθε πλευρά, μέχρι να βρω κάτι στο οποίο μπορεί να αναφέρομαι συναισθηματικά, γεγονός που καθιστά την εικόνα κατανοητή γι ‘αυτόν» λέει ο Αμερικανός ηθοποιός και προσθέτει:«Με τον Τραμπ κάθε μέρα προσπαθώ να βρω κάτι που να μου δίνει συμπόνια. Δεν μπορώ να το πετύχω. Είναι αδύνατο. Έτσι, εάν μου προτείνουν να παίξω τον Τραμπ, η απάντησή μου θα είναι: «Ποτέ».

Στη συνέντευξή του ο ντε Νίρο υποστηρίζει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος «Είναι φοβερά απερίσκεπτος. Ο Τραμπ είναι μια σαφής απειλή για την Αμερική – και για τη δημοκρατία και για πολλές αξίες που είναι σημαντικές για εμάς».

Ο Ντε Νίρο έχει επανειλημμένα πάρει δημοσίως θέσεις εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ στο παρελθόν.

Τον περασμένο Ιούνιο στην απονομή των βραβείων Tony για τις θεατρικές παραγωγές του Μπρόντγουεϊ, ο Ντε Νίρο στάθηκε μπροστά στο μικρόφωνο και εξύβρισε τον πρόεδρο Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ