Θεωρίες συνωμοσίας: Κυνηγός UFO θύμα “σατανικών ομάδων”; – ΦΩΤΟ

Νεκρός βρέθηκε ένας κυνηγός UFO ο οποίος πέθανε ξερνώντας σκούρο καφέ υγρό, κατέθεσε ένας καλός του φίλος στην Αστυνομία, αφού κατήγγειλε ότι τον κατεδίωκαν “σατανικές ομάδες”.

Ο 39χρονος Μάξουελ Μπέιτς Σπίερς πέθανε στη Βαρσοβία αφού πήρε ένα αγχολυτικό χάπι τύπου Xanax από την Τουρκία, καθώς έπασχε από πνευμονία. Ο θάνατός του καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου αφού είπε στη μητέρα του να ερευνήσει αν συμβεί οτιδήποτε σε εκείνον.

Ο Μαξ έμενε στο σπίτι της Μόνικα Ντουβάλ στην Πολωνία αφού είχε παρευρεθεί σε ένα συνέδριο, ενώ επίσημα η έρευνα άρχισε στο Κεντ, σήμερα Τρίτη. Η μητέρα του ανέφερε σε γραπτή της ανακοίνωση ότι εκείνος παραπονιόταν ότι “σατανικές ομάδες” τον κατεδίωκαν. Η 50χρονη Πολωνή συμφώνησε να τον αφήσει να μείνει στο σπίτι της από το να επιστρέψει στη Βρετανία. Στις 16 Ιουλίου 2016 ο Μαξ πήρε έως και 10 χάπια προτού αποκοιμηθεί στον καναπέ. Η Μόνικα που είπε ότι είχαν ελεύθερη σχέση με τον Μαξ, παρατήρησε ότι λίγο αργότερα εκείνος σταμάτησε να αναπνέει και αυτή προσπάθησε να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσε νοσηλευτικό προσωπικό αλλά ήταν πλέον αργά. Ο άνδρας κηρύχθηκε νεκρός. Ο Μαξ είχε ζητήσει από τη Μόνικα να αγοράσει όλο το στοκ των Xanax – περίπου 8 με 10 κουτιά- από ένα φαρμακείο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Κύπρο τέλος Ιουνίου του 2016. Σύμφωνα με την αναφορά της πολωνικής αστυνομίας, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια και αποκλείει τη συμμετοχή περισσότερων ατόμων. Ωστόσο, όπως ειπώθηκε ένας ή περισσότεροι αξιωματικοί δεν επιθεώρησαν σωστά τη σορό και δεν ενημέρωσαν τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ένας Βρετανός ειδικός είπε κατά την ακροαματική διαδικασία ότι ο Μαξ έφερε στο αίμα του διπλάσια επίπεδα Xanax από ό,τι η θεραπευτική δόση. Επιπλέον υπήρχαν ίχνη ουσίας που μπορεί να αποβεί μοιραία για έναν άπειρο χρήστη. Η επίσημη αιτία θανάτου είναι επιπλοκές από πνευμονία και δηλητηρίαση από χάπια. Ο Μαξ φέρεται να ήταν εξαρτημένος σε ποικιλία χαπιών. Όπως έγινε γνωστό, έκανε καριέρα μελετώντας την παρουσία UFO και φέρεται να ερευνούσε υποθέσεις πολιτικών, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών. Η σύντροφός του ισχυρίστηκε ότι της είχε πει πριν από τον θάνατό του ότι ήταν αιχμάλωτος ανθρώπων που ήθελαν να τον “αποπρογραμματίσουν” με σατανιστικές τελετές.

έρευνα για τον θάνατό του ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016 ωστόσο επαναπρογραμματίστηκε για το μέλλον καθώς Βρετανοί ειδικοί δεν μπορούσαν αν διαγνώσουν αιτία θανάτου. Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί στην Πολωνία επειδή διέγραψαν από το κομιούτερ και το κινητό του μήνυμα στη μητέρα του πριν πεθάνει όπου αναφερόταν: “Ο γιος σου έχει μπλέξει. Αν του συμβεί οτιδήποτε να το ερευνήσεις”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ