Στη φυλακή διάσημη πορνοστάρ – Προσέλαβε εκτελεστή για να σκοτώσει τον… “εχθρό” της – ΦΩΤΟ

Αρνείται τις κατηγορίες ότι προσέλαβε εκτελεστή να σκοτώσει έναν εχθρό της η 31χρονη πορνοστάρ Κατρίνα Ντάνφορθ. Η γυναίκα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον ενώ επέστρεφε από διακοπές στη Χαβάη κατηγορούμενη ότι προσπάθησε να προσλάβει κάποιον για να εκτελέσει τη δολοφονία.

Η γνωστή στον χώρο του “ροζ” θεάματος ως Λιν Πλέζαντ (ευχαρίστηση) δήλωσε αθώα στις κατηγορίες. Εμφανίστηκε σε δικαστήριο του Άινταχο και μίλησε με δικαστή μέσω βιντεοκλήσης. Σε κάποιες στιγμές φάνηκε να γελάει με τους συνηγόρους της, ωστόσο, θα παραμείνει υπό κράτηση σε φυλακή του Άινταχο μέχρι τη δίκη της στις αρχές Μαρτίου.

Η πορνοστάρ φέρεται να χρησιμοποίησε το κινητό και την ηλεκτρονική αλληλογραφία σε μια προσπάθεια να προσλάβει κάποιον να σκοτώσει τον επονομαζόμενο στα δικαστικά έγγραφα ως ‘R.H.’

Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη στον τοπικό σταθμό από τη σύλληψή της. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία τηλεφωνούσε σε άτομα προσφέροντάς τους χρήματα να σκοτώσουν τον στόχο της. Ξεκίνησε την καριέρα της στη βιομηχανία του θεάματος ενηλίκων το 2005 και συχνά αναρτά στο διαδίκτυο σχετικά με τη δουλειά της.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ