Η νύφη το έσκασε – Η εγγονή της Γκρέις Κέλι ακύρωσε τον γάμο

Τέσσερις μήνες μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού της η Σαρλότ Κασιράγκι φάνηκε πως είχε δεύτερες σκέψεις για τον επερχόμενο γάμο της με τον μνηστήρα της Ντιμίτρι Ρασάμ και έτσι αποφάσισε να τον διαλύσει.

Η δευτερότοκη κόρη της Καρολίνα με τον Στέφανο Κασιράγκι είναι ένατη στη διαδοχή στον θρόνο των Μονεγάσκων. Έχει ήδη έναν πεντάχρονο γιο, τον Ραφαήλ με τον κωμικό Γκαντ Ελμαλέχ, γαλλο-μαροκινής καταγωγής, με τον οποίο είχε σχέση από το 2011-2015. Ακολούθησε ένα ειδύλλιο με τον Ιταλό παραγωγό Λαμπέρτο Σανφελίτσε το 2016 και λίγο αργότερα γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της Ντιμίτρι Ρασάμ, Γάλλο παραγωγό, 31 ετών. Οι φήμες για σχέση ξεκίνησαν το 2017. Ο Ρασάμ έχει μία κόρη έξι ετών με την πρώην σύζυγό του, Ρωσίδα μοντέλο Μάσα Νοβοσέλοβα, από την οποία πήρε διαζύγιο το 2016.

Το ισπανικό Hola! μετέδωσε την είδηση του χωρισμού της Κασιράγκι από τον Ρασάμ. Όπως είχε μεταδώσει, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο. Υποδέχθηκαν τον γιο τους στις 23 Οκτωβρίου. Καθώς δεν είναι παντρεμένοι, ο γιος τους αποκλείεται από τη γραμμή διαδοχής.

Πηγή: Daily Mail, Πηγή φωτό: Femme Actuelle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ