Οι ευχές του Ντόναλντ Τραμπ στους εχθρούς του – ΦΩΤΟ

Με μία ”προκλητική” ανάρτηση στο Twitter, τηρώντας την παράδοση των τελευταίων ετών και απευθυνόμενος στους πολέμιούς του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποδέχτηκε τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε ότι πάσχουν από “το διανοητικό σύνδρομο Τραμπ”.

“Καλή χρονιά σε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των μνησίκακων και των Fake News”, έγραψε ο πολυεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, σε ένα μήνυμα γραμμένα αποκλειστικά με κεφαλαίους χαρακτήρες. “Το 2019 θα είναι μια φανταστική χρονιά για όλους εκείνους που δεν πάσχουν από το διανοητικό σύνδρομο Τραμπ. Όσο για τους άλλους: ηρεμήστε, απολαύστε το ταξίδι, συμβαίνουν πολλά φανταστικά πράγματα στη χώρα μας”, συνέχισε.

Δύο ώρες αργότερα, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε ένα πολύ λακωνικό μήνυμα -πράγμα σπάνιο- ευχόμενος μόνο “καλή χρονιά”.

Στη συνέχεια πάντως, επανήλθε στις συνήθειές του: επιτέθηκε στους Δημοκρατικούς επειδή αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό αλλά και σε έναν πρώην στρατηγό, ο οποίος είχε επικρίνει την πολιτική του το Σαββατοκύριακο, χαρακτηρίζοντάς τον “λάτρη της Χίλαρι” (Κλίντον) που είναι “γνωστός για το μεγάλο, ηλίθιο στόμα του”.

Το μπαράζ μηνυμάτων συνεχίστηκε με ένα ευχετήριο προς τον νέο πρόεδρο της Βραζιλίας, τον Ζαΐχ Μπολσονάρου που ορκίστηκε λίγο νωρίτερα. “Οι ΗΠΑ είναι μαζί σας”, έγραψε ο Τραμπ απευθυνόμενος στον 63χρονο πρώην γερουσιαστή και στρατιωτικό ο οποίος δεν έχει κρύψει την πρόθεσή του να ακολουθήσει πολιτική παρόμοια με του Ρεπουμπλικανού προέδρου σε ό,τι αφορά το κλίμα ή το Μεσανατολικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ