Φρίκη στις ΗΠΑ: Στον κήπο του σπιτιού του πατέρα τους βρέθηκαν τα πτώματα δύο εφήβων – ΦΩΤΟ

Στον κήπο του σπιτιού του πατέρα τους βρέθηκαν τα πτώματα δύο εφήβων που αγνοούνταν. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα Έλγουιν Κρόκερ, της συζύγου του Κάντις, μητριάς των παιδιών, καθώς και της μητέρας της Κιμ Ράιτ και του συντρόφου αυτής της Άντονι Πράτερ, που κατηγορούνται για απόκρυψη πτώματος και βαναυσότητα σε βάρος ανηλίκων και κρατούνται χωρίς εγγύηση, ενώ ακόμη διερευνάται η αιτία θανάτου των δύο εφήβων.

Τα θύματα είναι η 13χρονη Μαίρη που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο αλλά και ο αδερφός της Έλγουιν Τζούνιορ που είχε εξαφανιστεί από το 2016, εποχή που ήταν 14 ετών. Η εξαφάνιση των παιδιών δεν είχε δηλωθεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σερίφη της κομητείας Έφινχαμ, στη Σαβάνα της Τζόρτζια, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Κρόκερ, στην αγροτική κοινότητα Γκάιτον, έπειτα από τηλεφώνημα ατόμου που δήλωσε ότι ανησυχεί επειδή η κόρη του υπόπτου, η 14χρονη Μαίρη, είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο. Ο γείτονας ανέφερε ότι το κορίτσι είχε κατακόκκινα χέρια καθώς συνέχεια δούλευε στον κήπο ενώ και οι συμμαθητές της παρατηρούσαν περίεργα σημάδια.

Μετά τα αντικρουόμενα στοιχεία που έδωσαν τα τέσσερα άτομα στο σπίτι, ο πατέρας έδειξε στους αστυνομικούς να σκάψουν στον κήπο, όπου βρήκαν τα δύο πτώματα των παιδιών.

Ο πατέρας εργαζόταν έως πρότινος σε πολυκατάστημα ως Άγιος Βασίλης.

Ο σερίφης εξέφρασε τη φρίκη του από το αποτρόπαιο θέαμα: “Κάνω αυτήν τη δουλειά εδώ και 41 χρόνια και πριν από λίγο έβαλα τα κλάματα. Είναι τόσο άσχημο, δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάνεις αυτό το πράγμα σε παιδιά. Είναι φριχτό”. Συγγενής του πατέρα δήλωσε ότι μπορεί να παραμελούσε τα παιδιά του γιατί δεν είχε χρήματα να τα αναθρέψει. Όπως ανέφερε, η μητέρα ζει στη Νότια Καρολίνα και είναι άστεγη, ενώ συγκλονίστηκε από την είδηση του θανάτου των παιδιών της.

Πηγή: metro

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ