Έπνιξε την έξι μηνών κόρη του λόγω… εορτών – Το παιδί σώθηκε από θαύμα – ΦΩΤΟ

Στο αστυνομικό τμήμα του Γκρίνγουντ στο Κάνσας εμφανίστηκε ένας άνδρας και κατήγγειλε ότι έπνιξε την 6 μηνών κόρη του στα νερά της λίμνης. Όπως είπε σχεδίαζε τη δολοφονία επί 24 ώρες κι αυτό γιατί είχε “κακές σκέψεις”. Κατέβηκε τρεις φορές στην όχθη χωρίς να έχει αποφασίσει αν θα σκότωνε τη μικρή πριν την πετάξει στο νερό.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου ανέφερε ο πατέρας ότι είχε πνίξει το παιδί του, για να βρουν το βρέφος να επιπλέει στο νερό ανάσκελα, με λάσπη στα μάτια και χόρτα και νερό στο στόμα. Με δυσκολία κουνιόταν. Αμέσως το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου αποδείχθηκε ότι δεν είχε νερό στους πνεύμονες ή στα αυτιά και ήταν σε καλή κατάσταση αν και είχε πάθει υποθερμία.

Ωστόσο, παραμένει στο νοσοκομείο καθώς σήκωσε υψηλό πυρετό και πρέπει να είναι απύρετο τουλάχιστον 24 ώρες για να επιστρέψει στην αγκαλιά της οικογένειάς του.

Ο άνδρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως ομολόγησε, έλαβε αυτήν την απόφαση για να το κάνει ευκολότερο στη σύζυγό του. Είπε ότι είχε αγχωθεί λόγω Χριστουγέννων, παλεύοντας να παρέχει τα απαραίτητα.

Οι εισαγγελείς ζήτησαν να επιβληθεί εγγύηση 500.000 δολαρίων για τον πατέρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ