“Ζωντανή κόλαση” σε αεροπλάνο – Επιβάτης είπε ότι είναι τρομοκράτης για να γλιτώσουν την πολύωρη καθυστέρηση – BINTEO

Χάος επικράτησε στο Γκάτγουικ από drone που πετούσαν στον ουρανό πάνω από το αεροδρόμιο αναστατώνοντας το πρόγραμμα των απογειώσεων-προσγειώσεων των αεροσκαφών.

Αναγκαστικά, πτήση που ερχόταν από το Πράσινο Ακρωτήρι αντί να προσγειωθεί στο Γκάτγουικ εξετράπη της πορείας του και οδηγήθηκε στο Στάνστεντ. Εκεί οι επιβάτες παρέμειναν τέσσερις ώρες καθηλωμένοι περιμένοντας να λήξει το θέμα με τα drone. Η πτήση διαρκείας 6,5 ωρών είχε άλλη μια καθυστέρηση τεσσάρων ωρών στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ.

Τελικά κάποιοι από αυτούς δεν άντεξαν την πολύωρη καθυστέρηση. Άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους, ενώ κάποιοι συμπεριφέρονταν άσχημα απέναντι στους αεροσυνοδούς. Τελικά ένας επιβάτης όρμησε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους και άλλος ένας είπε ότι είναι τρομοκράτης για να αναγκάσει τους υπεύθυνους να τους αποβιβάσουν. Αστυνομικοί ανέβηκαν στο αεροπλάνο για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει με τον κατά δήλωσή του “τρομοκράτη” αλλά και να επιβάλουν την τάξη στους αναστατωμένους που περιέγραφαν στα social media την κατάσταση ως “ζωντανή κόλαση”.

Το βίντεο από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ