Τέσσερις οι νεκροί της επίθεσης στο Στρασβούργο – Η αστυνομία έχει εντοπίσει και ανταλλάσσει πυρά με τον δράστη

Η γαλλική αστυνομία έχει εντοπίσει και παγιδεύσει τον δράστη της επίθεσης η οποία διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου και άνδρες της ανταλλάσσουν πυρά μαζί του, δήλωσε πριν από λίγο πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Ο δράστης φέρεται να είναι ένας 29χρονος με ποινικό μητρώο, ιδίως για κλοπές, ο οποίος βρισκόταν σε «λίστα παρακολούθησης» των γαλλικών αρχών.

Στο μεταξύ, ο απολογισμός των νεκρών της επίθεσης στην αγορά αυξήθηκε σε τουλάχιστον 4 νεκρούς, ανέφερε πηγή προσκείμενη στην αστυνομία στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Νωρίτερα, άλλη πηγή προσκείμενη στην αστυνομία δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι βρισκόταν σε εξέλιξη «ανταλλαγή πυρών στη συνοικία» όπου «είχε περιοριστεί» ο ύποπτος, ο οποίος έχει «ποινικό μητρώο» και είχε δώσει έναν χαμηλότερο απολογισμό θυμάτων, 2 νεκρούς και 11 τραυματίες, 7 σε σοβαρή κατάσταση και 4 ελαφρύτερα τραυματίες.

Πριν τραπεί σε φυγή, ο δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά περιπόλου του στρατού που εκτελεί την αποστολή Sentinelle.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ