Δίκη διπλού φονικού στην Κύπρο: Παρουσιάστηκε το φονικό μαχαίρι

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στο Στρόβολο με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη Ντίνα Σεργίου.

Κατά τη σημερινή ολοήμερη συνεδρία καταθέτει ο συλλέκτης των τεκμηρίων της υπόθεσης εκ μέρους της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών ενώ παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να καταθέσει και ο δεύτερος ανακριτής της υπόθεσης, υπαστυνόμος, Γιώργος Θεμιστοκλέους εφόσον υπάρξει διαθέσιμος χρόνος.

Ενώπιον του δικαστηρίου παρουσιάστηκε το μαχαίρι με το οποίο κατακρεουργήθηκε το άτυχο ζευγάρι. Σύμφωνα με το philenews.com, μία συγγενής των θυμάτων έκρυψε τα μάτια της προκειμένου να μην αντικρίσει το φονικό όπλο.

Σημειώνεται ότι η δικαστική διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της δίκης εντός δίκης, ενώ κατά τη προηγούμενη δικάσιμο ολοκληρώθηκε η αντεξέταση του πρώτου και βασικού μάρτυρα λοχία Σάββα Σιαμούτη, ανακριτή της υπόθεσης από τον συνήγορο υπεράσπισης του βασικού κατηγορουμένου Λοϊζου Τζιωνή. Η διαδικασία της δίκης εντός δίκης, διεξάγεται κατόπιν ένστασης του συνηγόρου υπεράσπισης Τζιωνή επί συγκεκριμένων τεκμηρίων.

Κατά τη διαδικασία της αντεξέτασης του λοχία Σιαμούτη, ενός εκ των τριών ανακριτών, ξεκαθάρισαν τα σενάρια που έδωσε ο Λοϊζος Τζιωνής αλλά και εν συνεχεία το πώς ανέτρεψε τα όσα αρχικά ανέφερε.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: philenews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ