Στην Κύπρο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον – Όλες οι λεπτομέρειες

Στην Κύπρο αναμένεται το μεσημέρι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Ουίλιαμ και Κέιτ.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα βρεθούν στη Βρετανική Βάση Ακρωτηρίου για να συναντήσουν τους Βρετανούς στρατιώτες, που υπηρετούν στην Κύπρο, τις οικογένειές τους, που ζουν στη Βάση, αλλά και το προσωπικό.

Το πριγκιπικό ζεύγος θέλει να στείλει μήνυμα στήριξης σε όσους υπηρετούν αυτές τις γιορτινές μέρες μακριά από τις οικογένειες τους.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η τρίωρη παρουσία του πριγκιπικού ζεύγους στις Βάσεις Ακρωτηρίου, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ξένων ΜΜΕ και ειδικότερα βρετανικών, όπως το BBC, ITV, ITN, Channel 4 και Sky News, ενώ το γεγονός θα καλυφθεί και από ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Reuters, το Associated Press και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Χθες, 4 Δεκεμβρίου, το πριγκιπικό ζεύγος οργάνωσε στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τις οικογένειες και τα παιδιά του προσωπικού των αεροπορικών βάσεων Coningsby και RAF Marham, που βρίσκεται με απόσπαση στις Βρετανικές Βάσεις της Κύπρου.

Σε tweet στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού του Kensington, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αναφέρει “προσδοκούμε αύριο να ταξιδέψουμε στις Βάσεις Ακρωτηρίου, στην Κύπρο και να συναντηθούμε με μαμάδες και μπαμπάδες των παιδιών, που γνωρίσαμε σήμερα. Είμαι σίγουρη ότι θα κατενθουσιαστούν με τις κάρτες και τα δώρα που μας δώσατε να τους μεταφέρουμε”.

Πηγή: sigmalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ