Φρίκη: Γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου την 7 εβδομάδων θετή κόρη του επειδή δεν ήθελε να της αλλάξει πάνα – ΦΩΤΟ

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά έφερε η 7 εβδομάδων Γκουεντολίν καθώς υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον άνδρα που της είχε δώσει το όνομά του. Ο 29χρονος Άρτεμ Άιντελμαν έκανε μπέιμπι σίτινγκ στη νεογέννητη, στην οποία είχε δώσει το όνομά του αν και δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας. Η μητέρα της ήταν στη δουλειά και είχε αφήσει το βρέφος στην επίβλεψη του συντρόφου της.

Ο άνδρας που κατηγορείται για φόνο και κρατείται στις φυλακές της Κομητείας Πινέλας στη Φλόριντα, φέρεται να οδηγήθηκε στο έγκλημα καθώς δεν ήθελε να αλλάξει την πάνα του μωρού. Ο ίδιος αρχικά στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι τάισε το μωρό και το άφησε στην κούνια του όπου αποκοιμήθηκε ενώ στη συνέχεια αποκοιμήθηκε κι εκείνος στο κρεβάτι του. Ωστόσο, 15 λεπτά μετά παρατήρησε ότι το παιδί δεν ανταποκρινόταν και δεν ανέπνεε.

Στην κατάθεσή του εντοπίστηκαν πολλές ανακρίβειες και ανυπόστατες θεωρίες και τελικά οι ντετέκτιβ έφθασαν στην άκρη του νήματος, αποκαλύπτοντας ότι ο 29χρονος άνδρας χτύπησε άγρια το βρέφος στο κεφάλι και πίεσε με δύναμη τα πλευρά του προκαλώντας κατάγματα στο παιδί, σύμφωνα με τη Miami Herald.

Τελικά οι θεράποντες ιατροί αφαίρεσαν την τεχνική υποστήριξη και το βρέφος υπέκυψε στα τραύματά του στις 19 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Απαρηγόρητη είναι η μητέρα της Γκουεντολίν καθώς δήλωσε ότι είχε άγνοια για τον βίαιο χαρακτήρα του συντρόφου της. “Πώς μπορείς να ξέρεις τι είδους άνθρωπος είναι κάποιος όταν μπροστά σου είναι ευγενικός και τρυφερός με την Γκουέν και η κακοποίηση συνέωη μία φορά σε μία έκρηξη οργής κι ενώ εγώ ήμουν στη δουλειά”.

Πηγή: The Sun, Miami Herald

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ