Δικαστική νίκη του Μανουέλ Βαλς κατά του περιοδικού Paris Match – Στη φόρα η προσωπική ζωή του Γάλλου πρώην πρωθυπουργού – ΦΩΤΟ

Την καταδίκη του περιοδικού Paris Match πέτυχε ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς, ο ο οποίος πλέον πολιτεύεται στην Ισπανία, για τις κλεμμένες φωτογραφίες του ίδιου με τη νέα του σύντροφο, την Καταλανή επιχειρηματία Σουζάνα Γκαλάρντο.

Η εκδότρια εταιρεία του Paris Match πρέπει να καταβάλει στον Βαλς το ποσό των 8.000 ευρώ ως αποζημίωση και 2.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα, καθώς, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, δεν σεβάστηκε την ιδιωτική ζωή του πρώην πρωθυπουργού.

Ο Μανουέλ Βαλς, που είναι επίσημα υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο της Βαρκελώνης από την 25η Σεπτεμβρίου, ζητούσε αποζημίωση 30.000 ευρώ και τη δημοσίευση μιας ανακοίνωσης του δικαστηρίου στο εξώφυλλο του Paris Match.

Το περιοδικό είχε προβάλει στο πρωτοσέλιδό του, στις 30 Αυγούστου, τη σχέση του Μανουέλ Βαλς μαζί με τη διεκδίκηση της δημαρχίας της Βαρκελώνης από τον ίδιο, δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες του ζευγαριού σε διακοπές, ορισμένες εκ των οποίων έδειχναν το ζευγάρι με μαγιό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ