Tο “Becoming” της Μισέλ Ομπάμα έγινε το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2018

Το βιβλίο της τέως Πρώην Κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα “Becoming” σημειώνει τρελές πωλήσεις καθώς σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων κυκλοφορίας έχει πωλήσει περισσότερα από 2 εκατ. αντίτυπα στη Β. Αμερική, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

Έτσι, τα απομνημονεύματα της Μισέλ έγιναν το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2018, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, που επικαλείται την εταιρεία NPD BookScan.

Την ημέρα της κυκλοφορίας του, τη 13η Νοεμβρίου, η τέως Πρώτη Κυρία ξεκίνησε περιοδεία προώθησης, στο πλαίσιο της οποίας έκανε εμφανίσεις σε πολλές πόλεις, παρουσία πολλών χιλιάδων ανθρώπων, ενώ τα εισιτήρια, παρά την τσουχτερή τιμή τους ύψους εκατοντάδων δολαρίων, έγιναν ανάρπαστα.

Την επόμενη εβδομάδα, η Μισέλ Ομπάμα επισκέπτεται την Ευρώπη, όπου μεταξύ άλλων θα βρίσκεται στο Παρίσι, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον οίκο Penguin Random House (PRH), στη βορειοαμερικανική αγορά έχουν ήδη εκδοθεί 3,4 εκατομμύρια αντίτυπα του “Becoming”.

Το βιβλίο έχει ήδη μεταφραστεί σε 31 γλώσσες, ενώ βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στη Βρετανία, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στην Ολλανδία, στην Ισπανία και τη Γαλλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ