Χάσκι ταξίδεψε χιλιάδες χιλιόμετρα για να επιστρέψει σπίτι του

Αίσιο τέλος είχε η απίστευτη περιπέτεια ενός χάσκι, το οποίο πριν από ενάμιση χρόνο είχε χαθεί στη Νέα Υόρκη και το εντόπισε μία 13χρονη στις 6 Νοεμβρίου να περιπλανάται, περίπου 1.900 χιλιόμετρα μακριά, στην Τάμπα της Φλόριντα!

Η Ρόουζ Βερνίλ πήρε τον “Σινάτρα” στο σπίτι της και με την βοήθεια της οικογένειας της το φρόντισε. Προσπαθώντας να βρουν τους ιδιοκτήτες του, τοποθέτησαν αφίσες στους δρόμους και έπειτα το πήγανε σε κτηνίατρο μήπως μέσω του “τσίπ” κατάφερναν να βρούν πληροφορίες.

Πανευτυχής ο Γουίλις, δήλωσε: «Δεν περιγράφεται πως νιώσαμε με την επιστροφή του. Δεν περιμέναμε να τον ξαναδούμε κι όταν με είδε με αναγνώρισε αμέσως, έβαλε το κεφάλι του στο γόνατό μου” ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε ότι το σκυλάκι το είχε κάνει δώρο στην 14χρονη κόρη του, η οποία μετά από δύο χρόνια σκοτώθηκε σε ατύχημα από πυροβολισμό στο Μπρονξ.

Μετά από αυτό το τραγικό περιστατικό, το χάσκι εξαφανίστηκε, χωρίς να γνωρίζει κανένας πως κατάφερε να διανύσει 1.900 χλμ.

Καταλήγοντας ο Γουίλις, ανέφερε: «Θα θέλαμε να ξέρουμε ποιος τον είχε μέχρι τότε, ποιος τον φρόντιζε, να συμπληρώσουμε τα κενά. Αλλά εκείνο που μετρά είναι ότι τον έχουμε πλέον μαζί μας. Νιώθουμε σαν να γιορτάζουμε πρόωρα τα Χριστούγεννα. Ήταν ο σκύλος της κόρης μας κι είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που γύρισε και μαζί του κι ένα κομμάτι της Ζίον».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ