Aπήγαγαν την καθηγήτριά τους και τη βίασαν

Δύο άνδρες συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για την απαγωγή και τον βιασμό της πρώην καθηγήτριάς τους σε ορεινή κοινότητα στη Νότια Αφρική.

Η γυναίκα που δεν κατονομάζεται εργάζεται ως καθηγήτρια κοντά στο Μάρκεν, στο Λιμπόπο της Νότιας Αφρικής, απήχθη από την οικία της, όταν δύο άνδρες, οι οποίοι ήταν μαθητές της στο παρελθόν, εισέβαλαν την ώρα που κοιμόταν.

Οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 18 και 20 ετών, θεωρείται ότι είναι μέλη εγκληματικής ομάδας που έδεσαν με σχοινί την καθηγήτρια και την έριξαν στο πορτμπαγκάζ στο αυτοκίνητό της. Στη συνέχεια η γυναίκα υπέστη ομαδικό βιασμό ενώ ακολούθως την πέταξαν σε θάμνους και διέφυγαν με το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι ύποπτοι είναι γνωστοί ως πρώην μαθητές και γείτονες της καθηγήτριας. Η έρευνα αποκάλυψε ότι οι δύο νεαροί είναι μέλη σπείρας που εμπλέκονται σε σωρεία εγκλημάτων. Στην κατοχή του ενός βρέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος ενώ το αυτοκίνητό της βρέθηκε κοντά σε θαμνώδη περιοχή στις παρυφές της πόλης. Οι ύποπτοι κατηγορούνται για διάρρηξη με σκοπό την εκτέλεση εγκλήματος, για απαγωγή, ένοπλη επίθεση και βιασμό.

Η γυναίκα εντοπίστηκε κακοποιημένη στην άκρη του δρόμου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, απ’ όπου πήρε εξιτήριο. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μέσα σε 24 ώρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ