Ανοικτά όλα τα σενάρια στη Μεγάλη Βρετανία μετά τη συμφωνία για το Brexit – ΒΙΝΤΕΟ

Το κλίμα που επικρατεί στο Λονδίνο μετά την απόφαση των 27 της Ε.Ε για το BREXIT μετέφερε στον ANT1 ο ανταποκριτής Ισαάκ Καρυπίδης.

Όπως μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων, «είναι μία συμφωνία για την οποία κανείς δεν θα ανοίξει σαμπάνιες ούτε καν η Πρωθυπουργός της χώρας, Τερέζα Μέι η οποία πέρασε από συμπληγάδες μέχρι να φτάσει στη σημερινή μέρα. Στο Λονδίνο, κανείς δεν δηλώνει ευχαριστημένος. Οι υπέρμαχοι της παραμονής δεν ήθελαν να συμβεί αυτό, οι υποστηρικτές της εξόδου δεν είναι ευχαριστημένοι από τους όρους της συμφωνίας».

«Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την επόμενη φάση. Η κ. Μέι έχει μπροστά της έναν ακόμα πολιτικό Γολγοθά, θα πρέπει να περάσει τη συμφωνία αυτή από το βρετανικό κοινοβούλιο, που μέχρι στιγμής φαίνεται αδύνατο καθώς εκτός από την αντιπολίτευση που έχουν δηλώσει ότι θα καταψηφίσουν τη συμφωνία, και πολλοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος υποστηρίζουν ότι θα πράξουν το ίδι», τόνισε ο κ. Καρυπίδης καταλήγοντας ότι «όλα τα σενάρια είναι πιθανά, όπως π.χ ένα δημοψήφισμα, την παραίτηση της κ. Μέι ή ακόμα και εκλογές».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Αντ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ