Έφηβοι έκλεψαν… μικρό αεροσκάφος και πέταξαν πάνω από αυτοκινητόδρομο

Δύο έφηβοι έκλεψαν ένα μικρό αεροσκάφος σε μια αγροτική περιοχή στην ανατολική Γιούτα των ΗΠΑ, και πέταξαν με αυτό σε χαμηλό ύψος πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο, προτού προσγειωθούν σε ένα τοπικό αεροδρόμιο και κατόπιν συλληφθούν.

Οι έφηβοι, ηλικίας 14 και 15 ετών, πήραν το μονοκινητήριο αεροσκάφος από έναν ιδιωτικό διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης στη μικρή πόλη Τζένσεν στη βορειοανατολική Γιούτα, έγινε γνωστό από το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Ουίντα.

Οι νέοι πέταξαν το αεροσκάφος σε χαμηλό ύψος πάνω από τον Αυτοκινητόδρομο 40, την ώρα που αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αεροπλάνο να πετάει πάνω από την περιοχή Γκάσερ, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων δυτικά από το σημείο απ’ όπου απογειώθηκαν, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Οι δύο έφηβοι σκέφτηκαν να συνεχίσουν την πτήση τους προς τα δυτικά, προς μια πυκνοκατοικημένη περιοχή της Γιούτα, ωστόσο αποφάσισαν τελικά να γυρίσουν πίσω και να προσγειώσουν το αεροσκάφος στο περιφερειακό αεροδρόμιο Βέρναλ, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από το σημείο που απογειώθηκαν.

Οι Αρχές τους συνέλαβαν κοντά στο αεροδρόμιο και τους οδήγησαν σε ένα κέντρο κράτησης ανηλίκων στην περιοχή.Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ