Εγκατέλειψε τον σύζυγό της και τα εννέα παιδιά της για τον 32χρονο Μαμαντού – ΦΩΤΟ

Τον γνώρισε μέσω facebook. Άρχισαν να επικοινωνούν με μηνύματα. Περίπου τέσσερις μήνες μετά πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Γκάμπια και πήγε κατευθείαν στην αγκαλιά του 32χρονου Μαμαντού, αν και η ίδια είναι 45 χρονών, παντρεμένη κι έχει εννιά παιδιά.

Τώρα εγκατέλειψε τα παιδιά, τον σύζυγο, ασπάστηκε το Ισλάμ, φορά χιτζάμπ, προσεύχεται στον Αλλάχ και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της σε τζαμί στην Γκαμπια.

Ο τέως σύζυγός της τη θεωρεί “χαζή” και ότι της έκαναν πλύση εγκεφάλου, κατηγορώντας την που εγκατέλειψε τα παιδιά της.

Η Χάιντι Χέπγουορθ εμφανίσθηκε σε εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης για να μιλήσει για τη νέα της ζωή υποστηρίζοντας ότι ο γάμος της είχε τελειώσει και ότι δεν εγκατέλειψε τα παιδιά της, αλλά ότι δεν μπορούσε να τα πάρει μαζί της.

Υποστήριξε ότι είναι πανευτυχής στην Γκάμπια όπλου η πλειονότητα των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι. “Κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτό θα διαρκούσε αλλά αγαπιόμαστε και κάνουμε σχέδια να παντρευτούμε” επεσήμανε η κυρία Χέπγουορθ.

Πάντως, ο τέως σύζυγός της υποστηρίζει ότι ο αγαπημένος της Χάιντι είναι προικοθήρας καθώς γνωστοί επικοινωνούν μαζί του και του ανέφεραν ότι υπήρξαν άλλα τέσσερα περιστατικά όπου ο νεαρός είχε πουλήσει έρωτα σε γυναίκες για να τους πάρει τα λεφτά.

“Έχει γίνει περίγελος, είναι ηλίθια, έχει αποτρελαθεί” είπε εκείνος, ωστόσο η Χάιντι υποστηρίζει ότι αυτές είναι συκοφαντίες από τον άνδρα της καθώς ο γάμος τους είχε τελειώσει.

Ο άνδρας από την πλευρά του ανέφερε ότι την τελευταία φορά που εκείνη έφυγε, αυτός προσπάθησε να καθαρίσει τις βρωμιές της για χάρη της και τώρα επαναφέρει το θέμα. “Θέλει χρήματα για να επιστρέψει εκεί. Γι’ αυτό βγήκε στην τηλεόραση. Για τα λεφτά… Βρήκαμε μία απόδειξη από αποστολή εμβάσματος. Ήταν στην τσάντα της. Σε μια εβδομάδα του είχε στείλει περίπου 100 ευρώ. Τότε ήταν ακόμη μαζί μου. Μετά άρχισε να τα κρύβει. Είναι σε άρνηση, αλλά όλοι ξέρουν την αλήθεια”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ