Θύμα φάρσας η κούκλα “Κεν” – Του προσέφεραν 4 εκατ. ευρώ για να “ξεφορτωθεί” τον… ανδρισμό του – ΦΩΤΟ

Θύμα φάρσας από το ιταλικό σόου Le lene έπεσε ο Ροδρίγο Άλβες κοινώς γνωστός ως η ανθρώπινη κούκλα Κεν, όταν του ζητήθηκε να αφαιρέσει τα ανδρικά γεννητικά του όργανα έναντι 4 εκατ. ευρώ προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε παιδική ταινία.

Ο 35χρονος μίλησε στη MailOnline, αποκαλύπτοντας ότι πίστεψε πως θα συμμετείχε σε μεγάλη παραγωγή της Ντίσνεϊ με την προϋπόθεση να… ευνουχισθεί ώστε η εικόνα του να μοιάζει “φιλική προς την οικογένεια”.

Ο Άλβες έχει υποβληθεί σε 62 πλαστικές επεμβάσεις, έχει κάνει αφαίρεση 4 πλευρών και έχει κάνει περισσότερες από 150 αισθητικές παρεμβάσεις στη διάρκεια των ετών.

Οι υπεύθυνοι του σόου προσέλαβε έναν σκηνοθέτη “μαϊμού” προκειμένου να συναντηθεί με τον “Κεν” και να του προσφέρει έναν ρόλο σε μία μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή προτείνοντάς του ωστόσο να μην είναι… εμφανής ο ανδρισμός του.

“Η καλή μου ανατροφή και η αξιοπρέπειά μου έρχονται πρώτες και δεν θα ανεχόμουν κάτι τέτοιο. Είπα αμέσως όχι αλλά το πίστεψα εντελώς. Δεν μπορώ να εξαγορασθώ με οποιοδήποτε ποσό και δεν χάρηκα καθόλου όταν μου έκαναν τη συγκεκριμένη πρόταση” είπε ο “Κεν” στη MailOnline.

O ψεύτικος σκηνοθέτης προσπάθησε να πείσει τον Ροδρίγο λέγοντάς του: “Θα ήθελα πολύ τα παιδιά μου να παίζουν με κούκλες που λέγονται Ροδρίγο και όχι Κεν” με το “θύμα” της φάρσας να απαντά: “Θα έκανα επέμβαση για να ικανοποιήσω τον εαυτό μου όχι τον οποιονδήποτε. Επίσης, πρόσθεσε ότι αυτή η επέμβαση θα ήταν επικίνδυνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ