Η συγκινητική εξομολόγηση της Τερέζα Μέι: Ο άνδρας μου είναι ο βράχος μου

Λένε πως πίσω από μια ισχυρή γυναίκα είναι ένας άνδρας που την αγαπάει. Και αυτό ισχύει απολύτως, προφανώς, στην περίπτωση της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, η οποία αφού βίωσε την πιο δύσκολη εβδομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε τον πρωθυπουργικό θώκο και κατάφερε να σταθεί όρθια από τη θύελλα που προκάλεσε το προσχέδιο Brexit με την ΕΕ, μίλησε σε συνέντευξη για τη δύναμη που της προσφέρει ο σύζυγός της.

Στη συγκινητική εξομολόγησή της αποδίδει τα εύσημα στον σύζυγό τη Φίλιπ ενώ αποκαλύπτει ότι πόνεσε και αυτός από την επίθεση που δέχθηκε εκείνη από τους βουλευτές της. Μάλιστα, όπως λέει, συγχύστηκε τόσο πολύ που αναγκάστηκε να κλείσει την τηλεόραση για να μην παρακολουθεί τους “αντάρτες” να της ασκούν κριτική.

“Είναι συνήθως σκληρό για το άλλο σου μισό όταν παρακολουθεί και αισθάνεται προστατευτικά απέναντί σου και σκέφτονται “γιατί το λένε αυτό για τη γυναίκα μου;’. Νιώθει κι εκείνος τον πόνο. Είμαστε παντρεμένοι 38 χρόνια, είναι πολύ μεγάλο διάστημα. Είναι ο βράχος μου. Έχει τεράστια σημασία να έχεις κάποιον εκεί που σε στηρίζει, δεν εμπλέκεται στις ίντριγκες της πολιτικής αλλά βρίσκεται εκεί να σου προσφέρει συμπαράσταση” λέει στην Daily Mail η Βρετανίδα πρωθυπουργός που παράλληλα αφήνει ελαφρούς υπαινιγμούς κατά των Μπόρις Τζόνσον και Τζέικομπ Ρις Μογκ που ευελπιστούν να την αντικαταστήσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ