Προκαλεί ξανά ο Ράμα: Προβοκάτορες κηδειών όσοι πήγαν στους Βουλιαράτες

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Έντι Ράμα, απαντώντας σε σχόλιο συμπατριώτη του, για όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του 35χρονου ομογενή, ο Αλβανός πρωθυπουργός συνεχίζει να προκαλεί με νέες δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε «προβοκάτορες κηδειών» όσους παραβρέθηκαν στο χωριό Βουλιαράτες και στην κηδεία Κατσίφα.

«Το κράτος μας δεν μάχεται ούτε με φέρετρα και ούτε με προβοκάτορες κηδειών. Όποιος ήρθε να προκαλέσει, εισήλθε, ντρόπιασε τον εαυτό του και τη σημαία του και αποχώρησε. Πατριωτισμός δεν σημαίνει να μισείς τον άλλον και τη γλώσσα του, αλλά να αγαπάς τη χώρα και τη γλώσσα σου» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την εκτέλεση του Κατσίφα ο Έντι Ράμα χαρακτήρισε τον νεκρό «εξτρεμιστή» και «τρελό» και χθες έστρεψε τα πυρά του κατά όσων παραβρέθηκαν στην κηδεία.

«Η Αλβανία δεν “ντροπιάζεται” από ορισμένους άξεστους, που ζουν σαν ύαινες και τραγουδούν σαν κοράκια! Είναι βρωμερές υπάρξεις που βεβηλώνουν το νεκρό που δήθεν τιμούν και μειώνουν την αξιοπρέπεια της σημαίας του έθνους τους» δήλωσε προκλητικά για τους Βορειοηπειρώτες και Ελλαδίτες που βρέθηκαν στους Βουλιαράτες, συμπληρώνοντας: «Ένα έθνος (σημ. Ελληνικό) που έδωσε πολλά στην ανθρωπότητα, ενός λαού που δεν ήταν και δεν μπορεί να είναι ποτέ εχθρός μας, μιας χώρας όπου οι Αλβανοί βρήκαν στέγη, το ίδιο όπως βρήκαν στέγη οι Έλληνες σε μας. Και αυτή όπως κάθε άλλη χώρα, έχει την ατυχία να έχει τα δικά της γουρούνια και τα δικά της γαϊδούρια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ