Θέλετε να κοιμηθείτε συντροφιά με τα… ψάρια; – Άνοιξε η πρώτη υποθαλάσσια βίλα στον κόσμο – ΒΙΝΤΕΟ

Οι επισκέπτες στο νησί Conrad Rangali στις Μαλδίβες έχουν την ευκαιρία να κοιμηθούν συντροφιά… με τα ψάρια.

Ένα θέρετρο που άνοιξε μόλις τις πύλες του, διαθέτει την πρώτη υποθαλάσσια βίλα στον κόσμο και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα δωμάτια ξενοδοχείου στον κόσμο. Ωστόσο, απευθύνεται σε άτομα με μεγάλες τσέπες… αφού για μια νύχτα θα χρειαστεί να δαπανήσουν $ 50.000.

Πρόκειται για μια βίλα δύο ορόφων, με τον πρώτο όροφο να βρίσκεται πέντε μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, καθιστικό και μπάνιο και φυσικά πολλές από τις επιφάνειες της βίλας είναι από γυαλί έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν τη θέα κάτω από τη θάλασσα και τα πολύχρωμα ψάρια. Η υποθαλάσσια βίλα συνδέεται με τον δεύτερο όροφο μέσω μιας σπειροειδούς σκάλα.

Η βίλα ονομάζεται Muraka και έχει κοστίσει 15 εκατομμύρια δολάρια για να χτιστεί για να χαρίσει στους επισκέπτες απίστευτη θέα στον Ινδικό Ωκεανό.

Στο δεύτερο όροφο οι επισκέπτες θα βρουν ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, μπάνιο, γυμναστήριο, ενιαίο σαλόνι, κουζίνα, μπαρ και τραπεζαρία με θέα προς την κατεύθυνση του ηλιοβασιλέματος. Συνολικά, η υποθαλάσσια βίλα Muraka μπορεί να φιλοξενήσει έως εννέα επισκέπτες.

Ο Ahmeed Saleem, ο επικεφαλής σχεδιαστής της υποθαλάσσιας βίλας, δήλωσε: «Με την έμπνευσή μας για την παροχή καινοτόμων εμπειριών στους ταξιδιώτες, η πρώτη υποθαλάσσια κατοικία στον κόσμο ενθαρρύνει τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις Μαλδίβες από μια εντελώς νέα προοπτική, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ