Αυτός είναι ο εκλεκτός της Μπιγιονσέ για την Γερουσία στο Τέξας

Η σούπερσταρ της αμερικανικής μουσικής Μπιγιονσέ κάλεσε στο τέλος της ημέρας της ψηφοφορίας τους πολίτες του Τέξας να ψηφίσουν τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την Γερουσία Μπέτο Ο’Ρουρκ, που δίνει σκληρή μάχη στην πολιτεία που είναι η γενέτειρα της τραγουδίστριας.

Λίγες ώρες πριν από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στο Τέξας, η Μπιγιονσέ εμφανίσθηκε σε τρεις αναρτήσεις της στο Instagram με καπέλο με το σύνθημα «Ο Μπέτο στην Γερουσία».

«Είμαι ευγνώμων προς όποιον πριν από μένα αγωνίσθηκε τόσο σκληρά για να μάς δώσει το δικαίωμα της ψήφου. Δεν μπορούμε να εκφράσουμε τις απογοητεύσεις μας και να παραπονιόμαστε για ό,τι είναι στραβό χωρίς να ψηφίσουμε», έγραψε η Μπιγιονσέ που κατάγεται από το Χιούστον.

«Κάθε ψήφος μετά. Κάθε μονομαχία μετρά», έγραψε καλώντας τους Αμερικανούς από τα 119 εκατομμύρια followers να ψηφίσουν.

Το μήνυμα κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν και ορισμένοι εξέφρασαν την απορία για το ότι επέλεξε να παρέμβει τόσο αργά.

Ο Μπέτο Ο’Ρουρκ, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Τεντ Κρουζ στο Τέξας και η διαφορά τους μειώθηκε το τελευταίο διάστημα στον δρόμο για τις κάλπες. Ο Μπέτο Ο’Ρουρκ, στον οποίο ορισμένοι βλέπουν έναν δημοκρατικό υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές του 2020, πήρε θέση τον περασμένο Αύγουστο υπέρ των παικτών του αμερικάνικου φούτμπολ που γονάτιζαν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου για να διαμαρτυρηθούν για τις αστυνομικές βιαιότητες.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ