Συγκλονιστικό: Συνήλθε από το κώμα έπειτα από 12 χρόνια χάρη στη μητρική φροντίδα – ΦΩΤΟ

Έπεσε σε κώμα έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο που υπέστη. Η μητέρα του δεν έχασε την ελπίδα της. Επί 12 χρόνια έμεινε δίπλα στον γιο της φροντίζοντάς τον μέρα νύχτα. Δαπάνησε το κομπόδεμα μιας ζωής ενώ χρεώθηκε και επιπλέον περίπου 15.000 ευρώ για τα ιατρικά έξοδα με αποτέλεσμα να απομείνει πάμφτωχη. Υπήρξε στιγμή που επί έναν ολόκληρο μήνα δεν είχε ούτε να φάει, αλλά δεν έλειψε τίποτα από τον γιο της. Ο Γουάνγκ Σουμπάο έγινε τετραπληγικός έπειτα από ένα τροχαίο το 2006 σε επαρχία της Κίνας. Τότε ήταν 36 χρονών. Ο πατέρας του είχε πεθάνει όταν εκείνος ήταν μικρός και έτσι την αποκλειστική φροντίδα του είχε η μητέρα του.

Η μητέρα του ξυπνούσε στις πέντε το πρωί οπότε έπλενε το πρόσωπο του γιου της, τον έκανε μπάνιο, τον τάιζε, φρόντιζε τις φυσικές του ανάγκες, τον μετέφερε ώστε να μην πληγωθεί το κατάκοιτο σώμα του. Δεν παραπονέθηκε ποτέ. Όταν δεν είχε φαγητό να φάει εκείνη έπινε μόνο νερό. Μέσα στα χρόνια έχασε 20 κιλά.

Τον Οκτώβριο η γυναίκα παρατήρησε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του γιου της τη στιγμή που τον φρόντιζε. Πλέον ακούει τη φωνή της μητέρας του και αντιδρά αν και ακόμη δεν περπατά ούτε κινείται, αλλά η ελπίδα φώλιασε στην καρδιά της άοκνης μάνας ότι ο γιος της θα επανέλθει.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ