Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου με 173 επιβάτες – Ράγισε το τζάμι του πιλοτηρίου

Αναγκαστική προσγείωση στη Σιβηρία πραγματοποιεί ένα Boeing 737, όπως μεταδίδει το RT. Το αεροπλάνο εκτελούσε την πτήση από την ρωσική πόλη Νοβοροσίσκ στην πόλη Σάνια της Κίνας. Θα κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Κράσνογιαρσκ, όπως μεταδίδει το Sputnik και το RT.

Στο αεροπλάνο βρίσκονται 173 άνθρωποι, επιβάτες και πλήρωμα. Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν πως έχει ραγίσει το τζάμι στο κόκπιτ.

Αυτή την ώρα το αεροσκάφος κάνει κύκλους προκειμένου να εξαντλήσει τα καύσιμά του. Στο αεροδρόμιο του Κράσνογιαρσκ έχει σημάνει συναγερμός με μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής και σωστικά συνεργεία να έχουν σπεύσει στο σημείο.

Το tweet αναφέρει: “Το Boeing της NordStar airlines, το οποίο απογειώθηκε από το Novosibirsk και κατευθύνεται στην κινεζική πόλη Sanya, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Αεροδρόμιο Krasnoyarsk Airport, εξαιτίας ρωγμής στο τζάμι του πιλοτηρίου. Επιβαίνουν 173 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος. Το αεροπλάνο κάνει κύκλους, για να εξαντλήσει τα καύσιμα. Τους ευχόμαστε ασφαλή προσγείωση”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ