Σκότωσε με 61 μαχαιριές τον βιαστή της – ΦΩΤΟ

Μία γυναίκα από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας καταδικάστηκε σε 10ετή φυλάκιση επειδή σκότωσε έναν άνδρα ο οποίος, όπως η ίδια ισχυρίστηκε, τη βίασε και την απείλησε να βλάψει την κορούλα της αν δεν έκανε σεξ μαζί του.

Η 35χρονη Ρωξάννη Έκα Πέτερς μαχαίρωσε περισσότερες από 61 φορές τον 51χρονο Γκραντ Τζέισον Κάσαρ καθώς όπως η ίδια είπε στο δικαστήριο την έδεσε και τη βίασε μέσα στο σπίτι της. Στη συνέχεια την απείλησε ότι θα βλάψει την κορούλα της αν δεν έκανε σεξ μαζί του. Η γυναίκα τον μαχαίρωσε σε ολόκληρο το σώμα του, με μαχαίρι 10 εκατοστών. Τραύματα έφερε στον οισοφάγο και στα γεννητικά όργανα ενώ μοιραίο ήταν το πλήγμα στην καρδιά. Στη συνέχεια τον έδεσε και τύλιξε σχοινί γύρω από τον λαιμό του. Τον έδεσε πίσω από το αυτοκίνητό της και τον έσυρε για 1,6 χλμ. όπου και τον εγκατέλειψε. Η άψυχη σορός εντοπίστηκε μία μέρα μετά.

Το δικαστήριο την καταδίκασε σε 9 χρόνια για ανθρωποκτονία κι επιπλέον 18 μήνες για βεβήλωση νεκρού, την οποία και παραδέχτηκε. Θα έχει τη δυνατότητα για αίτηση αναστολής τον Ιούνιο του 2020. Το έγκλημα έγινε το 2015.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ