Δεν εντυπωσιάστηκε από τον Χάρι και τη Μέγκαν – Αποκοιμήθηκε κατά την τελετή υποδοχής τους – ΦΩΤΟ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μαγεύουν τους θαυμαστές τους κατά τη διάρκεια της πρώτης τους κοινής περιοδείας.

Αλλά ένα αγοράκι από την Τόνγκα, φαίνεται πως δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ κατά την άφιξή τους για να συναντήσουν τον πρωθυπουργό του κράτους.

Ο μικρός μαθητής αποκοιμήθηκε στο πάτωμα, δίπλα σε πολύ κόσμο που περίμενε υπομονετικά στη σειρά, για να δει το βασιλικό ζευγάρι.

Στην πρώτη τους εμφάνιση της ημέρας, η οποία περιελάμβανε συνάντηση με πολιτικούς ηγέτες της Τόνγκα, η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι αποθεώθηκαν από τους ενθουσιασμένους ντόπιους, οι οποίοι ήταν ντυμένοι με παραδοσιακά ρούχα.

Δύο αγοράκια κάθονταν σταυροπόδι και κρατούσαν ένα πλακάτ που έγραφε πως προσφέρουν δωρεάν αγκαλιές στο λαμπερό ζευγάρι.

Το πλακάτ ήταν διακοσμημένο με κόκκινες καρδιές, μια κορώνα και ένα παραδοσιακό λουλούδι, καθώς και τα ονόματα Μάλο, Λέλεϊ, Χάρι και Μέγκαν.

Ένα από αυτά όμως, αποφάσισε πως το συγκεκριμένο γεγονός ίσως δεν ήταν τόσο σημαντικό γι’ αυτόν, και αποφάσισε να ξαπλώσει στο πάτωμα, αμέσως μόλις πέρασαν ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν. Όταν ξύπνησε, κάθισε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και ετοιμάστηκε για μια αγκαλιά με τον Χάρι.

Και φαίνεται πως κατάφερε να κερδίσει το βασιλικό ζευγάρι, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι γονάτισε για να τον αγκαλιάσει, ενώ η Μέγκαν παρακολουθούσε χαμογελαστή.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ