Οι φίλοι από το Instagram… “πληρώνουν” τον λογαριασμό σε εστιατόριο – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει ένα εστιατόριο που ο πελάτης πληρώνει τον λογαριασμό ανάλογα με τους ακόλουθους που έχει στο Instagram.

Το εστιατορίου “This is not a Sushi Bar” σε κεντρικό σημείο του Μιλάνου, έκανε πρόσφατα εγκαίνια, προωθώντας την πρωτοποριακή πρότασή του στο χώρο της εστίασης.

“Θέλουμε να παίζουμε με τους πελάτες μας, να αποκτήσουμε προσωπική επαφή”, δήλωσαν στην εφημερίδα La Stampa, τα αδέλφια Ματέο και Τομάσο Πιταρέλο που είναι οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου.

Τα δύο αδέλφια από την Πάντοβα επινόησαν έναν εξαιρετικά έξυπνο τρόπο να διαφημίζουν την επιχείρησή τους. Ο πελάτης παραγγέλνει το πρώτο πιάτο, το φωτογραφίζει και το “ανεβάζει” στον λογαριασμό του στο Instagram.

Το ενδιαφέρον που θα δείξει το διαδικτυακό κοινό έχει σχέση φυσικά με τους ακολούθους που έχει ο συγκεκριμένος πελάτης. Αν έχει 1.000-5.000 ακόλουθους, θα μπορεί να απολαύσει μόνο ένα πιάτο δωρεάν. Από τους 5.000-10.000 θα έχει δωρεάν και το δεύτερο πιάτο και τα πιάτα πληθαίνουν ανάλογα με το πόσο είναι δραστήριος στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

Οι Πιταρέλο εξηγούν πώς στόχος τους δεν είναι να προσελκύσουν μόνο αυτούς που έχουν πολλούς ακόλουθους, αλλά και τους λιγότερο δραστήριους και να διευρύνουν τον κύκλο των ίδιων αλλά και της πελατείας τους γενικότερα.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Πηγή ΦΩΤΟ: milanoevents.it

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ