Συνοδός πολυτελείας καταδικάστηκε γιατί έκανε σεξ με 14χρονο – ΦΩΤΟ

Μία 28χρονη συνοδός πολυτελείας από τη Σκωτία καταδικάστηκε για σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικο, καθώς ο πατέρας ενός 14χρονου την κατήγγειλε ότι πήρε την παρθενιά του γιου του σε ξενοδοχείο στη Φλόριντα, αντί περίπου 600 δολαρίων.

Ο έφηβος εντόπισε τα στοιχεία του call girl στο διαδίκτυο και εκείνη ταξίδεψε ως το Ορλάντο όπου έκλεισαν το ραντεβού τους. Μόλις ο πατέρας του αγοριού ανακάλυψε τι είχε συμβεί κατήγγειλε τη γυναίκα, η οποία συνελήφθη και καταδικάστηκε ως “νόμιμο” βιασμό σύμφωνα με τους νομικούς όρους της Βρετανίας. Το αμερικανικό δικαστήριο δεν της επέβαλε φυλάκιση αλλά την άφησε ελεύθερη με αναστολή. Ωστόσο, όταν εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο του Ορλάντο έτοιμη να επιστρέψει στη Βρετανία , τότε κρατήθηκε και εκδόθηκε στη χώρα της.

Επιστρέφοντας στη Βρετανία, υποχρεώθηκε να εγγραφεί στο μητρώο των ενόχων για σεξουαλικά παραπτώματα ώστε να κοινοποιεί την παρουσία της όποτε της ζητηθεί. Αυτό θα ισχύσει για επτά χρόνια. Επίσης, θα πρέπει να ενημερώνει την αστυνομία για την ακριβή διεύθυνση της διαμονής της αλλά και για το αν συγκατοικεί με ανήλικους.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ