Σοκ στη Βρετανία: Σερβιτόρος χρέωσε νερό που έδωσε σε 7χρονη καρκινοπαθή μετά τη χημειοθεραπεία – ΦΩΤΟ

Μετά τη χημειοθεραπεία μια μητέρα πήρε την 7χρονη κόρη της που πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία σε ένα εστιατόριο γνωστής αλυσίδας φαστ φουντ για να φάνε.

Το παιδί γεννήθηκε με την ασθένεια αλλά διαγνώστηκε μόλις τον Ιανουάριο και έκτοτε παρουσιάζει διατροφικές διαταραχές, ενώ τρώει με δυσκολία.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στο εστιατόριο. Μαζί τους ήταν και η 5χρονη αδερφή της Λόλα, Στέλλα. Ενώ οι τρεις τους έτρωγαν το κορίτσι αισθάνθηκε ναυτία κι άρχισε να κάνει εμετό.

“Η Λόλα μου ζήτησε να πάμε εκεί και την πήγα εξαιτίας της κατάστασής της. Έχει μηδενική ενέργεια και ελάχιστη όρεξη, οπότε όταν θέλει κάτι της το προσφέρω αμέσως” δήλωσε αργότερα η μητέρα.

“Άρχισε να κάνει εμετό. Είχε κάνει χημειοθεραπεία το πρωί. Καταντράπηκε καθώς ο κόσμος κοιτούσε έντονα, όπως κάνει πάντα γιατί η Λόλα δεν έχει μαλλιά. Η καθαρίστρια ήρθε αμέσως φέρνοντας ένα μπουκάλι νερό γιατί η Λόλα δεν μπορεί να πιει νερό βρύσης εξαιτίας της κατάστασής της” σημείωσε η μητέρα.

Λεπτά μετά η καθαρίστρια επέστρεψε απαιτώντας από την Μπεθ να πληρώσει 1,29 λίρες για το μπουκάλι το νερό. “Μου είπε ότι η διευθύντρια της ζήτησε να πάρει τα χρήματα. Ζήτησα πέντε φορές να έρθει η διευθύντρια να μιλήσουμε και περίμενα 40 λεπτά αλλά δεν ήρθε κανείς”

Η Μπεθ πήγε στο ταμείο και απαίτησε να δει τη διευθύντρια ενώ ένας υπάλληλος τόνισε ότι δεν είχαν ιδέα για το περιστατικό. Οι άνθρωποι που περίμεναν στην ουρά προσφέρθηκαν να πληρώσουν εκείνοι το ποσό αλλά η μητέρα δεν τους το επέτρεψε. Ήταν η πρώτη φορά από τον Ιανουάριο που συνέβη ένα παρόμοιο περιστατικό ενώ το παιδί την επόμενη ημέρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς δεν αισθανόταν καλά. Τελικά υπεβλήθη σε μετάγγιση αίματος και βρίσκεται στην απομόνωση.

Εκπρόσωπος της εταιρείας απολογήθηκε και κάλεσε τη μητέρα να συναντηθούν και να συζητήσουν για το περιστατικό.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ