Μαϊμού… “οδηγός” λεωφορείου! – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο που δείχνει μία μαϊμού να “οδηγεί” λεωφορείο στην Καρνατάκα στην Ινδία.

Στο βίντεο, που έχει γίνει viral, φαίνεται η μαϊμού να χειρίζεται το τιμόνι και να απολαμβάνει τη διαδρομή, όπως και ο οδηγός που μοιάζει αρκετά χαλαρός.

Οι περισσότεροι βρήκαν το θέαμα αρκετά χαριτωμένο, πολλοί ωστόσο ήταν εκείνοι που τόνισαν πόσο επικίνδυνο ήταν να βρίσκεται το ζωάκι στο τιμόνι του οχήματος.

Το ίδιο υποστήριξε και η κρατική εταιρία οδικών μεταφορών που έθεσε τον οδηγό σε διαθεσιμότητα. Η ασφάλεια των επιβατών δεν μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο “αφήνοντας μια μαϊμού στο τιμόνι”, ανέφερε εκπρόσωπος της κρατικής εταιρίας οδικών μεταφορών.

Σύμφωνα με μάρτυρες, η μαϊμού ανέβηκε στο όχημα με ένα άτομο και αρνήθηκε να καθίσει οπουδήποτε αλλού, παρά μόνο στο τιμόνι. Ο οδηγός δεν αντέδρασε, αντίθετα επέτρεψε στον νέο του φίλο να… τον βοηθήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως κανένας από τους 30 επιβάτες του λεωφορείου δεν παραπονέθηκε για τον… μαλλιαρό σοφέρ, καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο οδηγός κρατάει με το ένα του χέρι το τιμόνι και προσέχει τι συμβαίνει στον δρόμο.Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Ant1news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ