“Επίθεση” της Κίρα Νάιτλι στην Κέιτ Μίντλετον – Δείτε γιατί

Σε άρθρο της που δημοσιεύεται στο νέο βιβλίο της Σκάρλετ Κέρτις με τίτλο “Οι Φεμινίστριες δεν φορούν Ροζ (και άλλα ψέματα)” η Κίρα Νάιτλι απευθύνεται στην κόρη της Έντι, που ήρθε στη ζωή μία ημέρα πριν από την πριγκίπισσα Σάρλοτ, δεύτερο παιδί της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και συγκρίνει τη δική της εικόνα ως λεχώνα με εκείνη της Δούκισσας του Κέμπριτζ, την οποία χαρακτηρίζει “εξωπραγματική”.

Στο γράμμα, με τίτλο The Weaker Sex, η Νάιτλι απευθύνεται με σκληρά λόγια στην Κέιτ Μίντλετον τονίζοντας ότι βγήκε από το μαιευτήριο επτά ώρες μετά που γέννησε και δείχνει άψογη με μέικ απ και τακούνια: “Αυτό είναι το πρόσωπο που ο κόσμος θέλει να δει. Κρύψου. Κρύψε τον πόνο, τα σώματά μας σκίζονται, τα στήθη μας στάζουν, οι ορμόνες μας τρελαίνονται. Να είσαι όμορφη. Να είσαι κομψή. Μη δείχνεις το πεδίο της μάχης σου Κέιτ. Επτά ώρες μετά τη μάχη με τη ζωή και τον θάνατο, επτά ώρες μετά που το κορμί σου ανοίγει και ματώνει καθώς μια ζωή βγαίνει από μέσα ουρλιάζοντας. Μην το δείξεις, μην το πεις. Στάσου εκεί με το κορίτσι σου να σε φωτογραφίσει ένας σωρός ανδρών φωτογράφων” αναφέρει η Βρετανίδα σταρ.

Η ίδια η Κίρα αναφέρει και λεπτομέρειες από τη γέννηση της δικής της κόρης Έντι με γλαφυρό ρεαλισμό: “Ο κόλπος μου σκίστηκε. Βγήκες έξω με μάτια διάπλατα ανοιχτά. Τα χεράκια στον αέρα. Ουρλιάζοντας. Σε άφησαν πάνω μου, μέσα στο αίμα και το αμνιακό υγρό, με κεφαλάκι παραμορφωμένο από την πίεση του τοκετού. Με δυνατό παλμό, ανασαίνοντας κοφτά, σκούζοντας. Αμέσως πήρες το στήθος μου, πείναγες, θυμάμαι τον πόνο. Το στόμα με έσφιξε θηλάζοντας με λαχτάρα. Θυμάμαι τα σκ@@@ά, τον εμετό, το αίμα, τα ράμματα. Θυμάμαι το δικό μου πεδίο μάχης. Το δικό σου πεδίο μάχης και η παλλόμενη ζωή. Να επιβιώσεις. Κι εγώ είμαι το πιο αδύναμο φύλο; Εσύ είσαι;” γράφει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ