Ανατροπή – σοκ στη δίκη της καθηγήτριας που κατηγορείται για αποπλάνηση μαθητή της σε τουαλέτα αεροπλάνου

Φαντασιώσεις του μαθητή χαρακτηρίστηκαν οι ισχυρισμοί του ότι έκανε σεξ με την καθηγήτριά του στην τουαλέτα του αεροπλάνου κατά την επιστροφή τους από ταξίδι στη Σουαζιλάνδη.

Η συνήγορος της καθηγήτριας αναλύοντας λέξη προς λέξη την κατάθεση του εφήβου σχετικά με το περιστατικό οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά που είπε εκείνος ήταν φαντασιώσεις που είχε με την καθηγήτρια με την οποία ήταν ερωτευμένος καθώς δεν υπήρχε χώρος στην τουαλέτα για να εκτυλιχθεί η σεξουαλική επαφή όπως την περιέγραψε ο μαθητής. Όταν είπε ότι εκείνη έμεινε έγκυος με το παιδί του, η συνήγορος του επιτέθηκε λέγοντας ότι είπε τα γεγονότα όπως θα ήθελε να συμβούν και όχι όπως έγιναν πραγματικά.

Η κατήγορος χαρακτήρισε την καθηγήτρια πανέξυπνη και ικανή καθηγήτρια αλλά άτομο χωρίς συναίσθηση του ρίσκου. Φέρεται να αντάλλασσαν καυτά μηνύματα αλλά από την έρευνα δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε. Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο μαθητής ανέφερε ότι τα διέγραψε γιατί ήταν επικίνδυνο να βρίσκονται στο κινητό του.Ωστόσο και πάλι η συνήγορος ανέφερε ότι επινόησε την ιστορία αυτή και καυχιόταν στους συμμαθητές του. Κάποια στιγμή το πράγμα ξέφυγε από τον έλεγχό του κι έτσι πήρε την τροπή που πήρε με την καθηγήτρια να βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η δίκη συνεχίζεται

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ