Κύπριος τραπεζίτης πήρε φωτιά στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ, Νουσρέτ – ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με το ατύχημα σε εστιατόριο του πασίγνωστου Τούρκου σεφ Νουσρέτ «Salt Bae». Τα εστιατόρια του Νουσρέτ, είναι γνωστά για τις φαντασμαγορικές παρουσιάσεις πιάτων.

Ένα ατύχημα όμως προχθές το βράδυ, προκάλεσε πυρκαγιά σε ένα απ’ τα εστιατόριά του στην Τουρκία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα, ανάμεσά τους και ένας Αγγλοκύπριος τραπεζίτης, ο Αλέξανδρος Σεβέρης.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά Μέσα, το ατύχημα έγινε όταν δυο υπάλληλοι του εστιατορίου άναψαν φωτιά προκειμένου να ψήσουν το κρέας και η φωτιά «μεταπήδησε» από το μπαρ, με αποτέλεσμα να αρπάξουν φωτιά και οι πελάτες. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το ατύχημα έγινε όταν ο υπάλληλος έβαλε στον πάγκο εύφλεκτη ύλη προκειμένου να ανάψει την φωτιά.

Όπως αναφέρουν τουρκικά Μέσα ο Αγγλοκύπριος τραπεζίτης βρισκόταν μαζί με άλλους τραπεζίτες. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο και σύμφωνα με τις ανταποκρίσεις των τουρκικών Μέσων είναι καλά στην υγεία τους.

Ένας από τους τραυματίες αναφέρει ότι «ζήσαμε μια εφιαλτική βραδιά και η κοπέλα μου είναι σε άθλια κατάσταση. Πήγαμε στο Νοσοκομείο με εγκαύματα. Η κοπέλα μου φέρει σοβαρότερα εγκαύματα από εμένα. Το περιστατικό είναι πρόσφατο και δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα… ζήσαμε έναν εφιάλτη ο οποίος βρίσκεται σ’ εξέλιξη», ανέφερε ένας εκ των τραυματιών.

Δείτε το βίντεο:Πηγή: Sigmalive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ