Γειτονιά κάνει πρόωρα Χριστούγεννα για παιδί που έχει μόλις δύο μήνες ζωής – ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ

Μέσα στο καλοκαίρι οι γονείς του Μπρόντι Άλεν (Brody Allen) έμαθαν ότι ο μόλις 2 ετών γιος τους πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, που σημαίνει ότι έχει δύο μήνες ζωής.

Η οικογένεια συνειδητοποίησε ότι ο μικρός δεν θα ζήσει άλλα Χριστούγεννα κι έτσι αποφάσισαν να στολίσουν το δέντρο και το σπίτι τους, με τη γειτονιά τους, στο Οχάιο, να ακολουθεί.

«Στο μυαλό του είναι απλώς Χριστούγεννα», είπε η 21χρονη αδελφή του στους New York Times. «Ξύπνησε ένα πρωί και ήταν έτοιμο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν ξέρει ότι δεν είναι στ’αλήθεια Χριστούγεννα και απλώς το απολαμβάνει», συμπλήρωσε η ίδια.

Ο οργανισμός του μικρού είναι τόσο εξασθενημένος που δεν έχει πια την ενέργεια να παίξει ή να κινηθεί σαν παιδί, αφού έχει παραλύσει η αριστερή πλευρά του. Του αρέσει όμως να βρίσκεται έξω από το σπίτι κι έτσι, παίζει καθισμένος σε μια κουβέρτα, με τα αδέλφια και τους φίλους του.

Άλλωστε, έτσι βλέπει και τα σπίτια της γειτονιάς που «κάνουν» Χριστούγεννα ειδικά για εκείνον.

«Ράγισε η καρδιά μου όταν έμαθα για τον Μπρόντι», δήλωσε στους NYT ένας 74χρονος γείτονάς του, «κι έτσι είπα στη γυναίκα μου, ‘αφού έχουμε πράγματα, γιατί δεν στολίζουμε;’».

Το παιδί πήγε στο γιατρό τον Μάιο επειδή ζαλιζόταν και αρχικά τους είπαν ότι μάλλον έχει μόλυνση στο αυτί του. Όμως όταν πήγαν σε νοσοκομείο του Σινσινάτι για περαιτέρω εξετάσεις, διαγνώστηκε με τέσσερις όγκους στον εγκέφαλο.

«Είναι εξαιρετικά σπάνιο και δεν ανταποκρίνεται στη θεραπεία καλά», δήλωσε η αδελφή του, ενώ ο 45χρονος πατέρας του είπε ότι, «ένας πολύ επιθετικός όγκος υπήρχε στον εγκέφαλό του από τη γέννησή του και δεν είχαμε ιδέα» και συμπλήρωσε πως «ήταν από την αρχή μαζί του, είναι μέρος του ποιος είναι».

Το νοσοκομείο, που κάλυψε τα έξοδα θεραπείας του Μπρόντι που δεν καλύπτονται από την ασφάλειά του, του έκανε την πιο ισχυρή θεραπεία που υπάρχει, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ένας από τους όγκους του μεγάλωσε περίπου 30% και αναπτύχθηκε ένας πέμπτος.

Δεν υπήρχαν άλλες επιλογές για την οικογένειά του, εκτός του να προσπαθούν να τον κάνουν ευτυχισμένο.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός ξεκίνησε το Σεπτέμβρη στο σπίτι των Άλεν, όμως γρήγορα κατάλαβαν πως χρειάζονταν κι άλλα κι έτσι έφτιαξαν μία σελίδα στο Facebook, ζητώντας τα βοήθεια των γειτόνων τους. Έτσι, στολίστηκε όλη η γειτονιά για χάρη του παιδιού, που απολαμβάνει τα τελευταία του Χριστούγεννα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ