Ο κρυφός εραστής και “εμμονή” της Νταϊάνα πέθανε – Η πριγκίπισσα ονειρευόταν να ζήσει μαζί του στην Ιταλία

Ένας από τους φημολογούμενους εραστές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο Oliver Hoare, πέθανε από καρκίνο στη Γαλλία, σε ηλικία 73 ετών.

Ο γοητευτικός και πλούσιος έμπορος έργων τέχνης, ήταν 16 χρόνια μεγαλύτερος από την Νταϊάνα και στενός φίλος του πρίγκιπα Κάρολου, κάτι που έκανε την σχέση τους ακόμα πιο επικίνδυνη.

Η σχέση τους άνθησε τη δεκαετία του ’90, αν και ποτέ δεν το παραδέχθηκαν δημόσια, οι φήμες και τα δημοσιεύματα είχαν “πυκνώσει”. Η Νταϊάνα συνήθιζε να τον βάζει κρυφά στο παλάτι στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της και μία φορά το προσωπικό ασφαλείας του Παλατιού του Κένσινγκτον τον βρήκε ημίγυμνο να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο, όταν προσπαθούσε να βγει έξω μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού φωτιάς.

Η Νταϊάνα ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του και είχε αποκαλύψει στην Lady Bowker, ότι ονειρευόταν να ζήσει στην Ιταλία με τον γοητευτικό Hoare.

Παρόλα αυτά, ο Hoare, που ήταν πατέρας τριών παιδιών, δεν είχε καμία διάθεση να εγκαταλείψει τη σύζυγό του, την Γαλλίδα κληρονόμο εταιρειών πετρελαίου, Diane de Waldner. Μετά την προσπάθειά του να βάλει “πάγο” στη σχέση τους το 1994, η Νταϊάνα βομβάρδισε το σπίτι του στο Τσέλσι με τηλεφωνήματα, η πριγκίπισσα είχε πάθει εμμονή με τον συγκεκριμένο άνδρα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Με την επιμονή της συζύγου του, ο Hoare επικοινώνησε με την αστυνομία και μερικές από τις 300 κλήσεις εντοπίστηκαν στην ιδιωτική γραμμή της πριγκίπισσας στο παλάτι του Κένσινγκτον, άλλες σε τηλεφωνικά κέντρα στην περιοχή του Κένσινγκτον. Η αστυνομία ανακοίνωσε αργότερα ότι οι έρευνες είχαν λήξει με αίτημα του Hoare.

Η βασιλική βιογράφος Lady Colin Campbell υποστήριξε, και προκάλεσε αντιδράσεις για αυτό, ότι η πριγκίπισσα ήταν θλιμμένη για αρκετό καιρό, αλλά και ότι ήταν ήταν έγκυος και αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση..

Πηγή: Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ