Καμηλοπάρδαλη επιτέθηκε σε μητέρα και τον τρίχρονο γιο της – Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση – ΦΩΤΟ

Μία μητέρα και ο τρίχρονος γιος της νοσηλεύονται μετά από τον τραυματισμό τους από καμηλοπάρδαλη, η οποία τους επιτέθηκε στο σπίτι της οικογένειας στη Νότιο Αφρική.

Η Δρ. Katy Williams, 35 ετών, και ο γιος της Finn περίμεναν τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού, Δρ Sam Williams στο Blyde Wildlife Estate στο Limpopo, όπου ζουν, όταν ξαφνικά δέχθηκαν την επίθεση από μια θηλυκή καμηλοπάρδαλη, σύμφωνα με την Independent.

Το ER24 EMS, μια ιατρική υπηρεσία επείγουσας ανάγκης, επιβεβαίωσε ότι η Katy, που γεννήθηκε στην Αμερική, και ο γιος της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Busamed Modderfontein. Η μητέρα και ο γιος έχουν υποστεί πολλούς τραυματισμούς και βρίσκονται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Η Katy και ο Finn περιμέναν στο συνηθισμένο σημείο τον πατέρα του μικρού, όταν δέχθηκαν την επίθεση από την θηλυκή καμηλοπάρδαλη, η οποία όπως πιστεύουν οι ειδικοί μάλλον είχε γεννήσει πρόσφατα και μπορεί να αισθανόταν απειλή.

Όταν ο σύζυγός της 35χρονης έφτασε στο σημείο, έδιωξε την καμηλοπάρδαλη, αλλά η σύζυγός και ο γιος του είχαν ήδη τραυματιστεί σοβαρά.

Πηγή: Independent

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ