Στη φυλακή Βρετανός σταρ του ράγκμπι – Κατηγορείται για επίθεση και κλοπή

Υπό κράτηση παραμένει ο Βρετανός σταρ του ράγκμπι, Ντάνι Τσιπριάνι μέχρι να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ εναντίον του έχουν απαγγελθεί πέντε κατηγορίες.

Ο Τσιπριάνι φέρεται να ενεπλάκη σε ένα ύποπτο περιστατικό σε κλαμπ στο Τζέρσεϊ του Γκλόσεστερ, το οποίο οδήγησε στη σύλληψή του.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο σύλλογός του Γκλόσεστερ Ράγκμπι, όπου αναφέρεται πως: “Είμαστε ενημερωμένοι για το περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη ο Ντάνι Τσιπριάνι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης στο κλαμπ St Helier. Έχει συλληφθεί και κρατείται καθώς του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστή την Πέμπτη το πρωί. Ο σύλλογος δεν θα σχολιάσει περαιτέρω το γεγονός αλλά θα επανέλθουμε μελλοντικά”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: “Αυτό το πρωί ο 30χρονος Ντάνιελ Τσιπριάνι κατηγορείται για κοινή επίθεση, κλοπή, επίθεση στην αστυνομία, αντίσταση κατά τη σύλληψη και ανάρμοστη συμπεριφορά σε αδειοδοτημένους χώρους. Παραμένει υπό κράτηση κι αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη, στις 10 το πρωί”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ