Αυτό κι αν είναι θαύμα: Βρέφος έπεσε από τον 17ο όροφο και επέζησε – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βρέφος από την Κίνα επέζησε μετά από πτώση από τον 17ο όροφο, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας.

Η Young Yueyue, που είναι μόλις 2 ετών, ήταν μόνη στο σπίτι, ενώ η γιαγιά της είχε πάει για ψώνια. Ευτυχώς, το παιδί δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση και χρειάστηκε να νοσηλευτει μόνο για ένα τραύμα στο συκώτι της και ένα μικρό κάταγμα στα πλευρά της.

Η Young έπεσε από το ανοιχτό παράθυρο του διαμερίσματος. Κατά την πτώση της έσπασε πολλά κλαδιά δέντρων και προσγειώθηκε σε ένα μαλακό κομμάτι του εδάφους, που ήταν ακόμα υγρό από την πρόσφατη βροχή. Οι γείτονες βρήκαν το μικρό παιδί να περιπλανιέται στον δρόμο έξω από το διαμέρισμα και η γιαγιά της επιστρέφοντας την είδε μαζί με τους κατοίκους.

Οι γονείς του κοριτσιού ειδοποιήθηκαν αμέσως και μεταφέρθηκε στο παιδικό νοσοκομείο Changzhou.

“Αναμέναμε ότι τα τραύματά της θα είναι σοβαρά, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν καλά” είπε ο γιατρός της Xu Run. “Δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί στα όργανα της ή σοβαρά οστικά κατάγματα, δεν έμοιαζε ότι έπεσε από 17 ορόφους”.

Η οικογένεια της Yueyue έχει δεχθεί κριτική από χρήστες στα κοινωνικά μέσα για το γεγονός ότι την είχαν αφήσει μόνη της, κάτι που οδήγησε και στην πτώση.

“Οι γονείς πρέπει να τοποθετούν γρίλιες για την ασφάλεια του παιδιού τους”, ανέφερε ένας σχολιαστής. “Η οικογένειά της θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτική, ειδικά με παιδιά σε αυτή την ηλικία”, έγραψε άλλος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ