Ομπάμα και Μπάιντεν συναντήθηκαν ξανά και έγιναν viral – ΒΙΝΤΕΟ

Ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και ο τέως Αντιπρόεδρος του, Τζο Μπάιντεν, γνωστοί για την φιλία τους συναντήθηκαν ξανά και φυσικά έγιναν viral.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν απροειδοποίητα σε φούρνο στην Ουάσιγκτον και παρέμειναν εκεί για περίπου 45 λεπτά. Ο συγκεκριμένος φούρνος έχει στόχο την επιμόρφωση βετεράνων, συζύγων στρατιωτικών, καθώς και οποιουδήποτε μπορεί να έχει σχέση με τους στρατιωτικούς.

Την ευθύνη της επιμόρφωσης έχει μία καθηγήτρια πανεπιστημίου και οι απόφοιτοι λαμβάνουν πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Διά Βίου Μάθησης Πανεπιστήμιο του Τζορτζτάουν.

Η καθηγήτρια δήλωσε ότι έμαθε για την επίσκεψη των δύο ανδρών μόλις 6 λεπτά προτού φτάσουν εκεί. Τότε ήταν που συγκέντρωσε 13 από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα και τους είπε ότι θα κάνουν σύσκεψη, για να τους κάνει τελικά έκπληξη με την παρουσία του 44ου Προέδρου και Αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Φυσικά οι δύο άνδρες έβγαλαν selfies με τους μαθητευόμενους, με τους οποίους επίσης συζήτησαν για τα μελλοντικά τους επαγγελματικά σχέδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ