Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ: Νεκρός ο Τάιλερ Χάνεϊκατ μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς

Τραγικά είναι τα νέα που έρχονται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού σχετικά με τον Τάιλερ Χάνεϊκατ. Όπως μεταδίδουν στις ΗΠΑ, αλλά δεν επιβεβαιώνουν ακόμα επίσημα χείλη, ο 28χρονος πρώην NBAer, ο οποίος στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν αγωνίστηκε στην Euroleague με τη φανέλα της Χίμκι, έπεσε νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στην περιοχή Sherman Oaks της Καλιφόρνια.

Το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε γνωστό πως η μητέρα του Χάνεϊκατ τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε πως ο γιος της συμπεριφερόταν περίεργα. Οι αρχές έφτασαν στο σπίτι και τότε δέχτηκαν πυροβολισμούς με τον Χάνεϊκατ να κλειδαμπαρώνεται μέσα για να αποφύγει τη σύλληψη.Έκτοτε έπεσε… σιγή ασυρμάτου για την πορεία της ιδιαίτερα περίεργης υπόθεσης. Τα νέα έρχονταν με το σταγονόμετρο μέχρι που οι αρχές επιβεβαίωσαν την εισβολή των ειδικών δυνάμεων στο σπίτι και τον θάνατο του άνδρα που βρισκόταν κλειδωμένος μέσα σε αυτό. «Οι ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στη κατοικία και εντόπισαν έναν άντρα που δεν απαντούσε. Λίγο αργότερα το LAPD ανακοίνωσε πως ο άντρας είναι νεκρός. Οι αστυνομικοί είναι στο σημείο και ερευνούν τις συνθήκες, περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στο προσεχές διάστημα», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη αναφορά των αστυνομικών δυνάμεων στο Twitter.

Επίσημα χείλη δεν επιβεβαιώνουν ότι ο νεκρός άνδρας είναι ο Ταϊλερ Χάνεϊκατ, αλλά ο Μιτς Λίμπε του CBS Radio ανέφερε μέσω twitter ότι πρόκειται όντως για τον παίκτη της Χίμκι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ