Σάλος με tweet διάσημου ηθοποιού: Κλείστε τον γιο του Τραμπ σε κελί με παιδόφιλους

Σάλο έχει προκαλέσει ένα tweet του ηθοποιού Πίτερ Φόντα, ο οποίος ανέφερε πως ο μικρός γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον θα έπρεπε να χωριστεί από την μητέρα του και να τον βάλουν σε ένα κλουβί με παιδεραστές.

Στην επίμαχη ανάρτησή του ο Πίτερ Φόντα έγραφε: «Πρέπει να αρπάξουμε τον Μπάρον Τραμπ από την αγκαλιά της μάνας του και να τον βάλουμε σε ένα κελί με παιδόφιλους».Τότε θα δούμε αν η μητέρα του θα υψώσει το ανάστημά της στον τεράστιο μ@@@α που πήγε και παντρεύτηκε».

Ο ηθοποιός, αδελφός της Τζέιν Φόντα και γιος του θρυλικού Χένρι Φόντα, αργότερα διέγραψε το μήνυμα, ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε ότι ήταν αναστατωμένος με όσα συνέβαιναν στα παιδιά που είχαν χωριστεί από τους γονείς τους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

«Το tweet ήταν κάτι πολύ ακατάλληλο και χυδαίο για τον πρόεδρο και την οικογένειά του σε απάντηση στις εικόνες που είδα στην τηλεόραση», δήλωσε.

«Όπως και πολλοί Αμερικανοί, ταράχτηκα πολύ βλέποντας παιδιά να απομακρύνονται βίαια από τις οικογένειές τους στα σύνορα, αλλά το παρατράβηξα. Ήταν λάθος και δεν έπρεπε να το κάνω. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια Τραμπ για τα λόγια μου και τον πόνο που μπορεί να τους προκάλεσα», ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ