Η δραματική διάσωση δίχρονου αγοριού που κρέμεται από τον 5ο όροφο- ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την συγκλονιστική διάσωση της Γαλλίας όπου ο Γάλλος ”spiderman’‘ είχε σώσει ένα 4χρονο αγοράκι που κρεμόταν από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου, το φως της δημοσιότητας είδε η ηρωική προσπάθεια ενός άλλου ”spiderman”, από την Κίνα αυτή τη φορά.

Ο λόγος για τον Zhang Xin, από τον επαρχία Hunan, ο οποίος κατάφερε να σώσει ένα μικρό αγοράκι που κρεμόταν από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.

Ο βετεράνος Ζhang Xin είχε βγει τυχαία στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του, όταν από τον πάνω όροφο άκουσε παιδικά κλάματα. Σήκωσε το κεφάλι και είδε ότι ένα αγόρι δύο ετών να κρέμεται από το μπαλκόνι με τα πόδια στο κενό και με το κεφάλι του κολλημένο στα κάγκελα.

«Συνειδητοποίησα πως μπορούσα να φτάσω στο παιδί σκαρφαλώνοντας από το μπαλκόνι » δήλωσε ο βετεράνος, ο οποίος δεν δίστασε στιγμή. Έτσι λοιπόν, με κίνδυνο της ζωής του, σκαρφάλωσε, έφτασε το αγοράκι και το έσπρωξε στο δωμάτιο.

Μάλιστα, η αντίδραση του Zhang ήταν τόσο άμεση που πρόλαβε ακόμα και την αστυνομία:

«Μόλις λάβαμε την κλήση για να σώσουμε το παιδί, φτάσαμε αμέσως εκεί και είδαμε ότι ένας άνδρας μόλις είχε σπρώξει ξανά το παιδί μέσα στο δωμάτιο. Εκείνη την ώρα κατέβαινε από τον πέμπτο όροφο».Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιαγιά του αγοριού το είχε αφήσει για λίγο μόνο του στο σπίτι ώστε να πάει στο σχολείο για να παραδώσει κάποια πράγματα στην εγγονή της. Με το που επέστρεψε και συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, είπε χίλια ευχαριστώ στον ήρωα βετεράνο:«Ήταν τόσο τρομακτικό. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Έσωσες τον εγγονό μου!»

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: CGTV

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ