Ο Μπαχτσελί το…τερμάτισε: Η Ελλάδα σχεδιάζει να εισβάλλει στην Τουρκία

Τη σκυτάλη των κατηγοριών κατά της Ελλάδας πήρε ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος σε έναν “πύρινο” λόγο, έκανε λόγο για “άτιμη προδοσία” και για εχθρότητα της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία. Έφτασε δε να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα μαζί με την οργάνωση Γκιουλέν έχουν σχέδιο να εισβάλλουν στην Τουρκία και στα νησιά του Αιγαίου, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη.

Ο Μπαχτσελί χαρακτήρισε την απόφαση για την απελευθέρωση των 8 Τούρκων στρατιωτικών, ως άτιμη προδοσία κατά της Τουρκίας: «Aυτό δεν είναι μία άτιμη προδοσία; Αυτό δεν μετράει ως έχθρα απέναντί μας; Ποια δημοκρατία; Ποια ανθρώπινα δικαιώματα;»

«Η Ελλάδα που προστατεύει γκιουλενιστές “παίζει” με τα όρια της Τουρκίας. Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι οι γκιουλενιστές και η Ελλάδα σχεδιάζουν να εισβάλλουν στην Τουρκία. Στα δικά μας μάτια είναι το ίδιο. Το να υποθάλπει (η Ελλάδα) και να υποστηρίζει τρομοκράτες, καταστρέφει τις ανθρώπινες αξίες, υποβαθμίζει τους κανόνες καλής γειτονίας», δήλωσε ο εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις εκλογές της 24ης Ιουνίου.

Στη συνέχεια ο Μπαχτσελί προειδοποίησε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να γλιτώσει. «H Ελλάδα δεν πρόκειται να γλιτώσει. Η Ελλάδα που επιχειρεί να εισβάλλει στα νησιά του Αιγαίου, δεν πρέπει να παίζει με τα όρια της Τουρκίας περισσότερο».

ΠΗΓΗ: Αnt1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ