Ο 55άρης Τομ Κρουζ έκανε στρατιωτικό άλμα από τα 25.000 πόδια – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τομ Κρουζ αποτελεί έναν από τους πιο ριψοκίνδυνους ηθοποιούς που για τις ανάγκες του ρόλου δεν διστάζει να πηδάει από κτίρια, πέφτει από ουρανοξύστες ή ακόμα κρέμεται στο εξωτερικό ενός αεροσκάφους κατά την απογείωσή του, ως ο ατρόμητος πρωταγωνιστής ταινιών δράσης.

Πέρυσι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας άλλης επικίνδυνης σκηνής για το “Mission: Impossible – Fallout”, έσπασε τον αστράγαλό του όταν πραγματοποίησε άλμα ανάμεσα σε δύο κτίρια, προτού πέσει πάνω σε έναν τοίχο.

Τώρα, μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι ο πρώτος ηθοποιός που πραγματοποίησε on camera πτώση τύπου “HALO”: πρόκειται για μια πτώση από μεγάλο υψόμετρο, όπου το αλεξίπτωτο ανοίγει κάποια μέτρα πριν από το έδαφος. Συνήθως γίνεται από πολύ καλά εκπαιδευμένους στρατιωτικούς, ως μια μέθοδος να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να τους εντοπίσει ο εχθρός.

Ο 55χρονος σταρ του κινηματογράφου γύρισε την επικίνδυνη σκηνή για τις ανάγκες του “Mission: Impossible – Fallout”.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας τον επόμενο μήνα, ο Τομ Κρουζ πηδάει από ένα αεροσκάφος που πετά σε ύψος 25.000 ποδών, ενώ το αλεξίπτωτό του ανοίγει μόλις στα 2.000 πόδια από το έδαφος, όπως εξηγούν οι δημιουργοί της ταινίας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Trailers Out Zone

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ