Θρίλερ – Ο 37χρονος Μάθιου Στάικος που πυροβολήθηκε εξ΄επαφής στο Τορόντο ίσως βρέθηκε σε λάθος τόπο, τη λάθος στιγμή – ΦΩΤΟ

Ερωτήματα συνεχίζει να εγείρει η εν ψυχρώ δολοφονία του Μάθιου Στάικος. Ο Έλληνας ομογενής πυροβολήθηκε εξ’ επαφής στην περιοχή Γιόρκβιλ του Τορόντο.

Οι κάμερες ασφαλείας αποκαλύπτουν ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ένας έγχρωμος, ψηλός και λεπτός άνδρας, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε με μια τετράθυρη Μερσεντές, γκρι ή ασημί χρώματος. Η ακριβής ταυτότητά αλλά και τα κίνητρά του, ωστόσο, παραμένουν άγνωστα.

Συγγενείς και φίλοι του 37χρονου επιχειρηματία κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο που φαινομενικά δεν θα μπορούσε να έχει κάποιον εχθρό.

Πρώην συνάδελφός του από την RIM τονίζει: «Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι συνέβη. Ήταν όμορφος, καλός, τα κορίτσια τον αγαπούσαν, όλοι τον αγαπούσαν.Όλοι μας είμαστε κατάπληκτοι».

«Δεν ήταν μπλεγμένος με τζόγο και ναρκωτικά, ήταν ομιλητικός, ένας πολύ καλός τύπος. Ίσως έγινε λάθος, ίσως σκότωσαν λάθος άτομο.Tίποτα δεν βγάζει νόημα».

Πηγή: Toronto Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ