Στα “χαρακώματα” ΗΠΑ-Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο απέλασε δύο Αμερικανούς διπλωμάτες – Με αντίποινα απειλεί ο Τραμπ

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Οι ΗΠΑ απείλησαν την Τρίτη με αντίποινα τη Βενεζουέλα έπειτα από την ανακοίνωση απέλασης δύο Αμερικανών υψηλόβαθμων διπλωματικών αντιπροσώπων στο Καράκας από τον Πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο.

«Δεν λάβαμε καμία ενημέρωση από τη κυβέρνηση της Βενεζουέλας μέσω διπλωματικών οδών», δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Αλλά αν η απέλαση επιβεβαιωθεί, τότε οι ΗΠΑ θα λάβουν τα κατάλληλα αμοιβαία μέτρα», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος Μαδούρο είχε αποφασίσει την απέλαση του Αμερικανού επιτετραμμένου στο Καράκας, έπειτα από την επιβολή νέων οικονομικών κυρώσεων από την Ουάσινγκτον στον απόηχο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν την Κυριακή.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK