Ποιες κινήσεις δείχνουν ότι η Καμίλα θα είναι η επόμενη βασίλισσα της Αγγλίας – ΦΩΤΟ

H Express σε σημερινό της δημοσίευμα προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τις κινήσεις της δούκισσας της Κορνουάλης Καμίλα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Ελλάδα.

H Judy James μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα τόνισε πως «ο τρόπος που ενίοτε στέκεται ή προπορεύεται του Καρόλου ενδέχεται να υποδεικνύει τις πιθανότητές της να είναι η επόμενη βασίλισσα και ακόμη και η ανυψωμένη ομπρέλα προσθέτει σε αυτό το μάλλον ντεμοντέ βασιλικό σκηνικό».

Υπενθυμίζεται ότι η δούκισσα της Κορνουάλης, έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας έγινε το 2005 όταν και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο και θα γίνει βασίλισσα όταν ο σύζυγός της θα παραλάβει το στέμμα.

Σύμφωνα με την Judy James η δούκισσα «αφήνει τα χέρια της ελεύθερα στο πλάι σε μια επίδειξη αυτοπεποίθησης και οι συσπάσεις του προσώπου της δείχνουν ότι πιθανώς ψιλοκουβέντιαζε με τον πρίγκιπα».

«Οι δυο τους φαίνεται ότι συνομιλούν με την “άκρη του στόματος”, πράγμα που δείχνει ότι είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους, αλλά μπορεί να δώσουν την εντύπωση ότι αποκλείουν από την κουβέντα τους όσους τους περιστοιχίζουν» συνεχίζει η ειδικός.

Όπως τονίζει η Judy James ο πρίγκιπας Κάρολος κατά την παρουσία του στο συμμαχικό νεκροταφείο, μάλλον αισθανόταν άβολα και φαίνεται πως προσπαθούσε να χαλαρώσει είτε το πουκάμισο είτε τη γραβάτα με το δάκτυλό του. «Σε τέτοιες τελετές συνήθως στέκεται κανείς σοβαρός σε στάση προσοχής ή χαμηλώνει το κεφάλι, αλλά η στάση του Καρόλου με τον προτεταμένο λαιμό και το σφιγμένο στόμα δείχνει μάλλον δυσαρέσκεια» αναφέρει χαρακτηριστικά.

* Με πληροφορίες από την Express / Πηγή φωτογραφιών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ